INLOGGEN
    
4 juni 2011

Persbericht

Eerste lustrum woonproject HasselerBorgh feestelijk gevierd!

Twaalf jonge mensen met een verstandelijke beperking staan sinds vijf jaar met veel plezier "op eigen benen". Ze wonen (grotendeels) zelfstandig in hun eigen appartement in woonproject HasselerBorgh te Hengelo. Een zorgteam van de J.P. van den Bent Stichting staat garant voor 24-uurs zorg voor de bewoners. Dit woonproject, het eerste ouderinitiatief (Stichting HasselerBorgh) te Hengelo, is destijds opgezet door twaalf ouderparen en blijkt een groot succes.

"Ik voel en denk dat alle bewoners nog steeds trots zijn op hun eigen huis en dat ze nog meer trots zijn op zichzelf, want ze hebben van zich zelf nooit gedacht dat ze zoveel zelfstandig kunnen en alles zo fijn zou verlopen",
aldus voorzitter René van Eijken van stichting HasselerBorgh.

Op zaterdag 4 juni jl. is het eerste lustrum gevierd. De bewoners, hun ouders en het bestuur hebben genoten van een dagje varen op zeiltjalk "de Lis" op het IJsselmeer en ter afsluiting was er een gezellig tuinfeest voor genodigden in de tuin van de HasselerBorgh. Uiteraard met als middelpunt twaalf stralende bewoners van de HasselerBorgh!

[meer foto's...] [en nog meer in het besloten gedeelte...]
dé Weekkrant.nl
drimble


Voor vragen over dit persbericht kunt u contact opnemen met Astrid Baumann, telefoonnummer 0541 521723